Ravas-1100 wegende handpallettruck

€ 980,00

Op voorraad

Beschrijving

RAVAS-1100

De wegende handpallettruck RAVAS-1100 is de prijsbewuste oplossing voor wie enkele malen per dag controlewegingen uitvoert.


De wegende handpallettruck RAVAS-1100 is de prijsbewuste oplossing voor wie enkele malen per dag controlewegingen uitvoert, bijvoorbeeld voor het vaststellen van expeditiegewichten voor transportdocumenten, of het controleren van inkomende goederen. Gewichten worden aangegeven in stappen van 1 kg. De RAVAS-1100 wegende handpallettruck is optioneel ook leverbaar met thermische printer en met multirange schaaldeel: 0,5/1,0 kg.

Wegende handpallettruck voor aantrekkelijke prijs

Dankzij het robuuste chassis en de voeding via vier standaard AA-batterijen, koppelt deze wegende handpallettruck een aantrekkelijke prijs aan een redelijke nauwkeurigheid. Het display kan zowel bruto als netto gewichten aangeven. Voor controle bij goederenontvangst, voorkomen van overbelading en bepalen van verzendgewichten.

FUNCTIES

  • Automatische en handmatige nulpuntcorrectie
  • Bruto/netto weging
  • Optelfunctie, met volgnummer
  • Foutmelding in display
  • Automatisch uitschakelen na 3 minuten zonder gebruik
  • Melding lage batterijspanning in display


STANDAARD SPECIFICATIES

Weegcapaciteit2.000 kgSchaaldeel1 kgTolerantie0,1% van de opgenomen lastDisplayLCD, cijferhoogte 18 mm, backlightToetspaneel3 functietoetsen, aan/uit toetsAfdichtingkrachtopnemers IP67, indicator IP65StuurwielenrubberLastwielenpolyurethaan, tandemKleurrood (RAL 3000), epoxy lak
104 kgVoeding4 x 1,5V AA-batterijenAutonomie1 jaar, bij gebruik 5 keer per dag