Ravas-2100 wegende handpallettruck

€ 1.595,00

Op voorraad

Beschrijving

RAVAS-2100L

Wegende palletwagen, geschikt voor allerhande nauwkeurige controlewegingen. Gewichten tot 200 kg worden aangegeven in stappen van 200 gr.


De RAVAS-2100L is een wegende handpalletwagen van hoogwaardige Europese kwaliteit met alle basisweegfuncties. Gewichten tot 200 kg worden aangegeven in stappen van 200 gr. Deze wegende palletwagen is geschikt voor allerhande nauwkeurige controlewegingen.

Nauwkeurig wegen met de RAVAS-2100L handpalletwagen

Bruto/netto wegen, nulstellen en wegingen optellen tot een totaalgewicht. De kwalitatief hoogwaardige palletwagen is standaard uitgerust met een snelhefpomp en verchroomde assen en lagers. Het lage eigen gewicht maakt het werken met deze wegende palletwagen makkelijk en ergonomisch verantwoord. Wanneer een printer is ingebouwd, worden zowel de afzonderlijke wegingen als de totaalgewichten uitgeprint.

Opties

Vele opties zijn leverbaar: geijkte uitvoering, explosieveilig met ATEX-certifcaat, roestvrijstaal, etc.

Toepassingen

De RAVAS-2100L is geschikt voor allerhande nauwkeurige controlewegingen, zoals de controle op inkomende goederen, bepaling van expeditiegewichten, het voorkomen van overbelading en het afvullen van vaten en containers.